Social Icons

Thursday, 8 June 2017

KETULAN DARAH KELUAR SELEPAS MAKAN VIVIX

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua.

Macam mana anda hari ni? Ok ke Ok puasa?

SMS harap kita semua dipermudahkan segala urusan dan amal ibadat kepadaNya.

Nak nak di bulan penuh keberkatan ni, kalau niat ikhlas dan betul.. InsyaAllah.

SMS doakan  anda yang membaca blog ini sentiasa dilimpahi rahmat, kebahagiaan, kekayaan, kejayaan dan keberkatan hidup dunia akhirat.

Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. Aaaminn..

Malam ni, saya nak berkongsi sedikit cerita pendek luahan hati seorang kakak A.K.A my in law.

Beberapa bulan lepas dia ada ambil sebotol Vivix dengan SMS. Niatnya, untuk jaga kesihatan. Usia pun semakin bertambah. Kesihatan memang wajib dijaga. Tak guna banyak duit kalau asyik sakit. Nak beribadat pun tak berdaya.

Betul, betul..

Selepas beberapa minggu, dia call lah SMS.

Ni, luahan hati dia...

" Kinah, Vivix tu bagus lah. Tak sangka Kak Long. Habis keluar semua ketulan darah-darah fibroid Kak Long. Bagus sesangat. Nanti, Kak Long nak repeat order lagi taw. "

Itu lah katanya..

Semangat dia bercerita taw.. happy sesangat.

Syukur Alhamdulillah.

Tiada apa yang dapat saya katakan melainkan syukur kepadaNya yang menyembuhkan dan menyihatkan pengguna-pengguna Vivix.

Shaklee adalah asbab. Allah jua yang mengizinkan semuanya berlaku.

Selagi kita berusaha dan berusaha mencari penawar yang terbaik, pasti ada jalan penyelesaian. Lambat mahupun cepat. InsyaAllah.

Ok, buat sesiapa yang diluar sana ada masalah kesihatan mahupun ingin tingkatkan tahap kesihatan mereka agar dapat beribadat dan jalani hidup yang lebih baik, boleh hubungi SMS untuk dibantu (Sakinah : 019-9164276).

Anda juga boleh baca kisah-kisah Vivix di sini:

Pesakit Buah Pinggang dengan Vivix
Risiko Kencing Manis dengan Vivix
Paras gula/ glucose turun dengan Vivix
Betul ke Vivix dapat bantu atasi penuaan wajah?
Berbaloi ke Vivix ni untuk Orang tua kita?
Testimoni Vivix pulihkan kanser
Vivix terbaik untuk jemaah haji
Hadiah Vivix untuk emak

Sekian, wasssalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

#Mencegah lebih baik dari Merawat.
#Kesihatan adalah harta yang paling mahal dari wang ringgit.

Take care. Selamat bersahur buat semua muslim.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies